Dit is teamleider Grietje!

Wie zijn de 5 teamleiders van Your Bricks? We stellen ze één voor één aan je voor. Dit keer: Grietje Evenwel.

Wie is Grietje? ‘Ze springt, bevraagt, is nieuwsgierig, gaat op tempo en houdt van: TJAKKA!’

Wat heb jij jouw groepje te bieden? ‘Een energieke omgeving, rare uitspattingen, een luisterend oor en een meedenkend brein.’

Your Bricks in 3 woorden? ‘Soortgenoten, energie, handvatten.’

En wat is Your Bricks absoluut NIET? ‘Heel veel! Maar het is vooral geen instituut. Het is echt een plek om te werken van mens tot mens en van individu tot individu. Ook de opdrachten die we gebruiken worden zorgvuldig van tevoren doorgesproken en in overleg gemaakt. Alles is handwerk, geen fabriekswerk.’

Wat typeert de deelnemers van Your Bricks? ‘Enthousiastelingen, idealisten en wereldverbeteraars, gemengd met praktische aanpakkers en grote denkers. Liefde voor anderen. Liefde voor de wereld. Open voor elkaar en elkaars ideeën. En divers.’

Welk idee springt er voor jou uit? ‘Het gaat voor mij meer om het geloof dat de deelnemers hebben in zichzelf en in hun plan en de passie waarmee ze dat brengen.’

Wanneer is Your Bricks voor jou geslaagd? ‘Als de deelnemers met opgeheven hoofd naar buiten gaan, zich sterker en zekerder voelen en zich realiseren dat ze heel ondernemend zijn en graag iets met die ondernemendheid willen doen. In welke vorm dan ook, maar daarbij altijd met hun ideologie: iets doen voor een mooiere wereld.’