Dit is teamleider Amarins!

Wie zijn de 5 teamleiders van Your Bricks? We stellen ze één voor één aan je voor. Dit keer: Amarins Sijbesma.

Wie is Amarins? ‘Ontdekker, bedrijfskundige, procesdenker, aanjager, no-nonsense.’

Wat heb jij jouw groepje te bieden? ‘Als actiecoach daag ik de deelnemers uit om het experiment aan te gaan. Ik help ze overzicht te krijgen en een actieplan te ontwikkelen om stap voor stap steeds dichter bij hun doel te komen. En hordes? Die nemen we samen. Als gids ben ik dienst van de ontdekkingsreizigers!’

Your Bricks in 3 woorden? ‘Samen, fun, doen.’

En wat is Your Bricks absoluut NIET? ‘Een wasstraat waar je met een idee ingaat en zonder iets te doen uitkomt met een plan in actie.’

Wat typeert de deelnemers van Your Bricks? ‘Een Your Bricks-deelnemer is een eigenwijze idealist met lef die niet bang is om hulp te zoeken en nieuwe paden te maken.’

Welk idee springt er voor jou uit? ‘Ik ben steil achterover geslagen door het ambitieniveau van de deelnemers. De ideeën zijn zo divers, maar allemaal dagen ze bestaande systemen uit en voegen ze iets toe aan de maatschappij. De wereld heeft volgens mij niet één idee nodig, maar zoveel mogelijk goede initiatieven!’

Wanneer is Your Bricks voor jou geslaagd? ‘Als deelnemers durven vertrouwen op hun idee en na afloop het gevoel hebben dat ze de skills en attitude hebben om elk idee dat ze in de toekomst zullen krijgen om te kunnen zetten in werkelijkheid. Als ze denken: Whatever the idea is, I got what it takes.’