Dit is teamleider Anne!

Wie zijn de 5 teamleiders van Your Bricks? We stellen ze één voor één aan je voor. Dit keer: Anne Verhulst.

Wie is Anne? ‘Enthousiast, warm, open, geïnteresseerd, gevoelsmens.’

Wat heb jij jouw groepje te bieden? ‘Veel ervaring van mijn reizen, anti-stress & ontspanning, kennis rondom wereldvoedselvraagstukken, kinderopvoeding en psychologie. Ook enthousiasme, een breed vizier op de wereld, vertrouwen, ruimte om jezelf te zijn en een stimulans om je eigen doel te behalen!’

Your Bricks in 3 woorden? ‘Full-Of-Life, uitdagend, FUN!’

En wat is Your Bricks absoluut NIET? ‘Iets wat je altijd al deed, saai en vastomlijnd.’

Wat typeert de deelnemers van Your Bricks? ‘Lef, frisse blikken, mooi van hart, enthousiast en open!’

Welk idee springt er voor jou uit? ‘Moeilijk! Er zijn zoveel mooie ideeën. De Joybombs van Charlotte bijvoorbeeld: een mooi initiatief waarin zij anderen wil stimuleren om iets moois, vrolijks, liefs, leuks te doen voor en met een ander. Mooi aan dit initiatief vind ik dat je mensen aanspreekt om de beste kant van zichzelf te laten zien, en dat het voor iedereen toegankelijk en heel laagdrempelig is.’

Wanneer is Your Bricks voor jou geslaagd? ‘Dat vind ik het nu eigenlijk al. Maar voor mij is Your Bricks vooral geslaagd als we op dag 7 terugblikken en iedereen ziet hoeveel bergen we met z’n allen verzet hebben.’