Joy Bombs; een movement van positiviteit

Joy bombs: [:djoj bomps:]

  1. random acts of kindness
  2. platform/ website waarop alle leden hun joy bombs (in de vorm van bijv. filmpjes en foto’s) online kunnen zetten en daardoor kunnen inspireren en geïnspireerd kunnen worden. Het platform heeft verschillende rubrieken, waaronder blogs, joy bombs en de mogelijkheid om contact te leggen met elkaar.

Motivatie

Waarom? Velen zien het verbeteren van de wereld/je omgeving als een ver-van-je-bed show. Ik geloof dat het mooier en beter maken van de wereld begint bij jezelf.

Hoe? De manier waarop je dit kunt doen is je energie in te zeten op een positieve manier. Iets kleins kan al zoveel voor een ander betekenen – al is het maar een complimentje, of iemand een handje helpen met een klus.

Wat? Een movement van positiviteit creëren door een platform op te richten waar mensen geïnspireerd kunnen raken en zelf anderen ook kunnen inspireren om wat vaker iets positiefs voor een ander te doen. Dat duwtje in de juiste richting en zo een kettingreactie veroorzaken – dat is het idee.

Wat heb je nodig

  • Iemand die een website kan bouwen en mij kan leren hoe ik deze moet beheren
  • Grafisch designer
  • Financiële steun/ sponsoren
  • Een goede filmcamera voor de filmpjes

Project initiator: Chorlotte van Holstein