Meer werk en daardoor minder crisis

Mijn idee voor een betere wereld is te beginnen met mensen te laten inzien hoe ons huidige internet gebruik een rol speelt in de werkeloosheid en hiermee ook de crisis. Het internet vervangt niet alleen de mensen achter producten en hiermee de waarde, maar zorgt er ook voor dat er steeds minder werk te vinden is.

Dit laatste speelt ook een grote rol in onze huidige economie. Hoe meer mensen zonder werk, hoe meer mensen uitgekeerd moeten worden, hoe meer belastingsgeld er nodig is. dit heeft ervoor gezorgd dat we in een negatieve spiraal terecht zijn gekomen.

Motivatie

Ik vind het jammer om te zien dat Nederland financieel achteruit gaat. Alles word duurder, terwijl we steeds minder terug krijgen. Daarnaast worden ook de subsidies voor culturele evenementen teruggedraaid wat ik zelf heel jammer vind.

Wat heb je nodig

Ik heb een medium nodig waarmee ik de mensen kan bereiken, en waarmee ik mensen kan overhalen om te veranderen in het huidige internet gebruik.

Project initiator: Stefan Dieters