Social Vraag App

Met deze applicatie kan je al jou vragen anoniem stellen. En nee het is geen vragen forum maar het werkt net iets anders. Namelijk een andere gebruiker krijgt een push bericht dat die gene een vraag kan beantwoorden, jij krijgt binnen een paar seconden het antwoord op je vraag en kan het antwoord ook meteen beoordelen.

Door het beoordelen kunnen we een ranking syteem bijhouden. En zo komen de serieuze gebruikers bij elkaar en de iets minder serieuze gebruikers.

Motivatie

Ik had zelf ooit een vraag die ik niet aan vrienden/familie kon stellen, ook wilde ik meteen een antwoord hebben door de situatie. Voor mijn gevoel was een forum en dergelijke te veel werk en niet altijd anoniem.

Mijn doel is een applicatie neerzetten die voor iedereen toegankelijk is met een vraag. En zo hoop ik dat er minder mensen zijn met problemen/vragen.

Ook zou ik een samenwerking met een maatschappelijk partij niet geheel vreemd vinden. Zodat gebruikers ook vragen kunnen stellen aan een professional.

Wat heb je nodig

Ik zou gaan willen leren hoe ik project moet aanvliegen. Wat nou precies de stappen zijn die ik moet ondernemen. En weer nieuwe mensen ontmoeten is altijd mooi meegenomen.

Project initiator: Elmar Hamelink